O Kanada vårt enda hopp


By James Delingpole in the Telegraph.

Jag älskar Kanada. Jag älskar kanadensare. Jag gillar väldigt mycket vad deras regering gör. Jag har stor tro på deras framtid. Och om det inte var för sina vintrar skulle jag bo och leva där som ett skott. Konstigt, va?

... Och sanningen är det just nu, av alla de stora västerländska nationerna Kanada är förmodligen den enda kvar som står upp för de värderingar som gjorde västern stor. Vilket bättre bevis på detta kan det vara än de härliga nyheterna som Stephen Harpers konservativa administration har förklarat krig mot de ekologiska lönerna för anti-tillväxt, anti-energi, hår-skjorta som försöker förstöra den kanadensiska ekonomin?

Klicka här att läsa sin fulla kolumn.

relaterade inlägg

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!